Orkaitėje keptos mažos raudonosios paprikos su 'nduja ir kreminiu buratos sūriu – R1
Dažnai klausiate manęs, kokius paprastus, bet įdomesnius užkandžius rekomenduočiau pasigaminti.. Tai va prašom jums šiek tiek #foodinspo!
Orkaitėje keptos mažos raudonosios paprikos su Nduja ir kreminiu Burrata sūriu
Reikės:
- Mažų raudonų paprikų
- Nduja Kalabrietiško saliamo
- Burrata sūrio
- Ypač tyro alyvuogių aliejaus
- Druskos
Paprikas supjaustome per pusę, išimame sėklas ir dedame į kepimo indą. Šiek tiek apšlakstome alyvuogių aliejumi, pabarstome druska ir ant kiekvienos puselės dedame po gabaliuką kalabrietiško aštraus saliamo Nduja.
Dedame į orkaitę ir kepame 200c laipsnių temperatūroje apie 30min, kol paprikos suminkštėja ir paskrunda.
Kai iškepa, dedame į serviravimo lėkštę.
Susipjautome arba suplėšome Burrata sūrį į mažus gabaliukus ir juos dedame ant keptų paprikų. Pašlakstome aliejaus ir Ndujos mišiniu, likusiu kepimo skardoje.
Skanaus! 🌿
Parengė:
#AnotherBiteKitchen
www.instagram.com/another_bite
Gaminant paprastus, tik kelių ingredientų patiekalus galioja viena vienintelė taisyklė - ingredientai turi būti geriausios kokybės!